Home SPORTS NEWS Άνοιγμα… Καβάνι σε Μουρίνιο

Άνοιγμα… Καβάνι σε Μουρίνιο


Ο Έντινσον Καβάνι δεν… έκρυψε πως θέλει να συνεργαστεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφήσει τη Νάπολι. Η Τσέλσι ψάχνει άλλωστε επιθετικό και ένα από τα ονόματα που γράφονται είναι και αυτό του Ουρουγουανού άσου, ο οποίος αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ!

«Δεν ξέρω αν η έλευση του Μπενίτεθ μπορεί να αλλάξει το μέλλον μου. Τώρα έχω συμβόλαιο με τη Νάπολι, αλλά ταυτόχρονα μιλάω και με άλλες ομάδες. Τα πράγματα είναι λίγο αβέβαια προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι πως ανήκω στη Νάπολι και είμαι συγκεντρωμένος στην Ουρουγουάη επειδή μέσα σε λίγες ημέρες έχουμε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ και μετά ακολουθεί μία πολύ δύσκολη διοργάνωση όπως το Κύπελλο Συνομοσπονδιών», δήλωσε ο διεθνής άσος στην ιστοσελίδα «Goal.com» και στη συνέχεια έκανε… άνοιγμα στον Ζοσέ Μουρίνιο.
«Ο special one; Θα ήταν χαρά μου να με προπονεί ένας τέτοιος προπονητής. Η Τσέλσι δεν μου έχει κάνει πρόταση, αλλά ξέρω πως θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να δουλέψω με προπονητές όπως ο πελεγκρίνι ή ο Μουρίνιο. Σίγουρα θα ήταν μεγάλη τιμή να μεταγραφώ σε μία από τις μεγάλες ομάδες που με κυνηγούν επειδή από μικρός ένα τέτοιο πράγμα ονειρευόμουν», υπογράμμισε ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας και για τον τεχνικό της Τσέλσι!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr