Home TOP NEWS Δημητρίου:«Την ευθύνη σαν ομάδα την αναλαμβάνουμε… βλέπουμε μπροστά»

Δημητρίου:«Την ευθύνη σαν ομάδα την αναλαμβάνουμε… βλέπουμε μπροστά»


Μιλώντας στη κάμερα της Πράιμτελ αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, την παρουσία της ομάδας αλλά και την συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Ηταν αναμφίβολα μία ψυχρολουσία το αποτέλεσμα. Είχαμε την ευκαιρία να πάμε στην πρώτη θέση όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Σηκώνει συζήτηση το παιχνίδι. Φτιάξαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο πριν το γκολ του Εθνικού. Ισοφαρίσαμε όμως δεν είχαμε ψυχραιμία. Τώρα είναι σημαντική η διαχείριση. Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της. Θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Θα δούμε τα λάθη μας, να νοιώσουμε όλοι ότι στα αποτελέσματα που δεν θέλουμε ότι μπορούμε να βγούμε δυνατοί. Το αποτέλεσμα πρέπει να το διαχειριστούμε και να το ξεπεράσουμε. Την ευθύνη μας σαν ομάδα την αναλαμβάνουμε. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να δούμε το μέλλον Διαπιστώνουμε αυτό που διαπιστώστε και εσείς στη μετάδοση σας. Έγιναν Λάθη που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Από κει και πέρα επαναλαμβάνω ότι μένουμε στο δικό μας κομμάτι και θα συνεχίσουμε τη διαδικασία ανάπτυξη η οποία έχει και ήττες μέσα. Νομίζω κανείς που ερχόταν στο γήπεδο δεν είχε το αποτέλεσμα στο μυαλό του. Είναι κι αυτό στο ποδόσφαιρο».

Η διαχείριση στην οποία αναφέρθηκε ο Μπεγκ. «Φάνηκε απ΄το ξεκίνημα του αγώνα. Όντως αυτό που είπε ο προπονητής του Εθνικού, ότι δηλαδή το παιχνίδι για εμάς ξεκίνησε από χθες είχε μια δόση αλήθειας και ίσως αυτό επηρέασε. Είναι μάθημα και πρέπει να μάθουμε. Είμαστε δυνατοί, η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι δυνατή».

Για Γιόρντι:  «Θα δούμε τις επόμενες μέρες πως έχει η κατάσταση του.

Για κόσμο… «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δυστυχώς έφυγαν πικραμένοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στη Λεμεσό και θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».