Home TOP NEWS Η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας που έφυγαν με δανεισμό

Η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας που έφυγαν με δανεισμό


Πέντε ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος για ομάδες στο εξωτερικό. Τρεις παίκτες δόθηκαν το καλοκαίρι και άλλοι δύο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τη μορφή δανεισμού.

Αυτοί είναι οι Νταβίντ Ραμίρεζ, Κρις Μόντες και Αλέξανδρος Αντωνίου οι οποίοι αποχώρησαν πριν αρχίσει η ποδοσφαιρική χρονιά ενώ Κατελάρης και Ζοέλ Περέιρα τον Ιανουάριο.

Άτυχος ήταν ο Νταβίντ Ραμίρεζ ο οποίος σε αγώνα με την Σαπρίσα, ομάδα της Κοστα Ρίκα, υπέστη σοβαρό τραυματισμό και χάνει τη χρονιά. Πρόλαβε πάντως να αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια σκοράροντας 6 τέρματα. Επιστρέφει στην ΟΜΟΝΟΙΑ με το τέλος της περιόδου.

Ο νεαρός Κρις Μόντες παραχωρήθηκε στην Ισπανική CF Badalona, ομάδα της Σεκούντα Β’, ουσιαστικά της τρίτης κατηγορίας της χώρας. Είναι βασικός στην ομάδα παίζοντας σε 26 ματς μέχρι στιγμής ενώ σκόραρε και 3 τέρματα. Ο Μόντες παραχωρήθηκε για δύο χρόνια με τη μορφή δανεισμού στους Ισπανούς.

Ο νεαρός τερματοφύλακας Αλέξανδρος Αντωνίου δόθηκε για ένα χρόνο στον Ερμή. Έπαιξε μάλιστα και στο ένα από τα δύο παιχνίδια κυπέλλου απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Βασικός τερματοφύλακας στον Ερμή είναι ο Πάρντο.

Σε ότι αφορά στους δύο που αποχώρησαν τον Ιανουάριο…

Ο Φάνος Κατελάρης έχει κερδίσει θέση βασικούς στην Ουγγρική Ζαλαεργκεζέγκι, αγωνίστηκε ήδη σε 7 παιχνίδια, τα πάει πάρα πολύ καλά και θα επιστρέψει στην ομάδα με το τέλος της περιόδου.

Δύο αγώνες έπαιξε στo Σλοβακικό πρωτάθλημα ο Ζοέλ Περέιρα ο οποίος θα φορά μέχρι το τέλος της περιόδου τη φανέλα της Σπάρτακ Τρνάβα η οποία ανταγωνίζεται για το πρωτάθλημα της χώρας.