Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο όταν φτάσουμε Δεκαπενταύγουστο

Μόνο όταν φτάσουμε Δεκαπενταύγουστο

omonoia


Χάλασε η μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στη Σιόν και πολλοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ονειρεύονται πως ο Τζίμης θα παραμείνει τριφυλλοφόρος τουλάχιστον για του χρόνου. Εμείς λέμε μακάρι να μείνει και για πάντα, υπενθυμίζουμε όμως πως το ημερολόγιο δείχνει 13 Ιουνίου και μέχρι τις 31 Αυγούστου υπάρχει πάρα πολλής δρόμος. Αν φτάσουμε 15 Αυγούστου και ο Χριστοφή προπονείται ακόμα στο Ηλίας Πούλλος, τότε ναι να αρχίσουμε τα όνειρα.

Πριν φτάσει σε συμφωνία με τη Σιόν, ο Χριστοφή είχε στα χέρια του επίσημες προτάσεις και από άλλους συλλόγους, μεγαλύτερους. Χαρακτηριστικό είναι πως η γαλλική Τουλούζ είχε καταθέσει πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά είχε απορριφθεί λόγω του ότι ήταν σχετικά χαμηλή (0,5 εκατομμύριο). Την ίδια στιγμή η Μακάμπι Χάιφα δήλωνε αποφασισμένη να το παλέψει, ο ΠΑΟΚ τον ήθελε αλλά προσπαθούσε να ρίξει την ΟΜΟΝΟΙΑ και ολλανδική ομάδα, περίμενε στη γωνιά για να κάνει τη πρόταση της. Αυτές οι πόρτες έκλεισαν με το άκουσμα της συμφωνίας με τη Σιόν, προφανώς όμως πλέον ξανανοίγουν.

Το λέμε ξανά, μακάρι ο Χριστοφή να μείνει. Είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος! Σε όλη αυτή την υπόθεση όμως, είναι καλύτερα να κρατάμε μικρότερο καλάθι όσον αφορά τη παραμονή του.   Την ίδια ώρα όπως πληροφορούμαστε συνεχίζεται η προσπάθεια για απόκτηση ακραίου επιθετικού (Πρίσο και άλλοι) και στην περίπτωση που τελικά ο Τζίμης παραμείνει στο ρόστερ, θα υπάρξει εσωτερική αλλαγή με τον Σκέμπρι να υπολογίζεται για τη θέση του επιθετικού.