Home TOP NEWS Θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουμε τι θα γίνει σε περίπτωση οριστικής διακοπής

Θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουμε τι θα γίνει σε περίπτωση οριστικής διακοπής


Μία χρονιά που εξελισσόταν ιδανικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ ενδεχομένως να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Το σενάριο επανέναρξης του πρωταθλήματος, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, δεν θα πρέπει να θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό. Το γράψαμε άλλωστε και χθες, το λέμε και σήμερα, πως αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα.

Όταν βγαίνει η κυβέρνηση και μας λέει πως μελετάται το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η κυκλοφορία, πως θα μπορέσουμε να ξαναμπουμε στην ποδοσφαιρική μας ρουτίνα και μάλιστα σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα;

Θεωρούμε λάθος την μη υπόδειξη από πλευράς ΟΥΕΦΑ προς τις ομοσπονδίες μέλη της, του τι θα πρέπει να πράξουν σε πρίπτωση οριστική διακοπής των πρωταθλημάτων τους, ενώ είναι επίσης λάθος το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί από τη δική μας ομοσπονδία αυτό που θα γίνει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σαφώς ο κάθε ένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική και η κάθε απόφαση θα αφήσει κάποιους ικανοποιημένους και άλλους δυσεραστημένους. Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζουμε το συντομότερο.

Μακάρι να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν και να ολοκληρωθεί εντός του χρονικού περιθωρίου που έδωσε η ΟΥΕΦΑ ωστόσο αν αυτό δεν συμβεί θα πρέπει να ληφθεί η πιο δίκαιη απόφαση, όσο υποκειμενική κι αν είναι αυτή η λέξη στην προκειμένη περίπτωση.