Aνάρτηση από τον Άνταμ Λανγκ ο οποίος ανυπομονεί να ξαναμπεί στο γήπεδο και να παίξει ποδόσφαιρο. Πόσταρε μάλιστα μία φωτογραφία από το κλασικό ντέρμπι και μία μονομαχία με τον Νικόλα Ιωάννου.
Η ανάρτηση:
«Το Σαββατοκύριακο αυτό που έπρεπε να κάνω είναι ένα: Να παίξω ποδόσφαιρο. Αλλά πρόσφατα η ζωή τα έφερε αλλιώς και η προτεραιότητά μας είναι διαφορετική τώρα. Μου λείπει το ποδόσφαιρο, οι προπονήσεις και προφανώς ακόμα περισσότερο τα ματς. Περιμένω σαν τρελός να ξαναγυρίσω στο γήπεδο, αλλά μέχρι τότε η υγεία μας είναι το πιο σημαντικό. Φροντίστε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον! Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε σύντομα ο ένας τον άλλον στο χορτάρι και στα γήπεδα!».

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-238x178.jpg)






![Σκόραρε ο Νικόλας, άκυρο μέσω VAR [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/FASI1-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-100x75.jpg)


