Τα νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά COVID-19 ανήλθαν τη Δευτέρα (27/4) στα πέντε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με τον Δρ. Κωστρίκη, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα βγήκαν μέσα από σύνολο 1,796 εργαστηριακών διαγνώσεων
Επίσης, ανακοινώθηκε ο θάνατος ακόμα ενός ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Πρόκειται για 76χρονο με εξαιρετικά βεβαρημένο ιστορικό αλλά με τελική αιτία θανάτου τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε ο Δρ. Λοίζου.
Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στους 20, οι 15, με τελική αιτία θανάτου τον ιό COVID 19.
Υπενθυμίζεται ότι με 817 κρούσματα κορωνοϊού η Κύπρος εισέρχεται πλέον αυτή την βδομάδα στην τροχιά της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων. Την ερχόμενη Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί για τις εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας η οποία αύριο Τρίτη θα καταθέσει τις προτάσεις της στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.










![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
