Home TOP NEWS O Τάκης Λεμονής για το πρωτάθλημα το 2010 και τον Μιλτιάδη Νεοφύτου

O Τάκης Λεμονής για το πρωτάθλημα το 2010 και τον Μιλτιάδη Νεοφύτου


Μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) ο Ελλαδίτης πρώην προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τάκης Λεμονής. Ήταν στον πάγκο της ομάδας όταν κατακτούσε το τελευταίο της πρωτάθλημα πριν από μία ακριβώς δεκαετία.

Αναφέρθηκε στην επιτυχία που κατέγραψε τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ «Το πέρασμα μου από την Κύπρο ήταν πολύ καλή εμπειρία. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις και από την μικρή περίοδο στο Αποέλ, έχω καλές σχέσεις και από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν τελείως διαφορετικό. Ήταν σπουδαίες οι στιγμές που ζήσαμε, πήραμε το πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια, κάτι που ήταν δύσκολο, ήταν τεράστια η πίεση εκείνης της σεζόν αλλά ήταν υπέροχες στιγμές από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Ήταν δύσκολο να πάρεις πρωτάθλημα στην Κύπρο. Χάθηκε η αίσθηση του πρωταθλητή τότε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν απίστευτη η πίεση από τον κόσμο και δικαιολογημένα καθώς εφτά χρόνια ήταν πολλά» 

Επίσης είπε… «Συνεργάστηκα πολύ καλά με ένα πρόεδρο και ιδιαίτερα από πλευράς διοίκησης τον Χριστάκη Γεωργίου. Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία. Ο πρόεδρος ήταν πάντα παρών. Με βοήθησε πολύ στον να προσαρμοστώ και νομίζω ότι έχει αδικηθεί από την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό που έκανε τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που πήρε αυτό το πρωτάθλημα, οφείλεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό σε αυτόν»