Home TOP NEWS Τούτιτς: «Χρειάζεται χρόνος για μίνι προετοιμασία»

Τούτιτς: «Χρειάζεται χρόνος για μίνι προετοιμασία»


Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Καλλή για λογαριασμό του «Goal» ο Νεντίμ Τούτιτς αναφέρθηκε στα του ποδοσφαίρου και στο πόσο θα επηρεαστεί το άθλημα από την πανδημία.

Αναλυτικά:

«Θα αλλάξουν αρκετά πράγματα. Πρώτα απ’ όλα στο οικονομικό, με πολλές ομάδες να μην μπορούν να ακολουθήσουν αυτά που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Ξεχάστε αυτά που ξέραμε… Δεν θα μπορούν να φέρουν ακριβούς ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό και τα σωματεία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στις επιλογές τους. Εάν κάνουν λάθος στις μετεγγραφές θα το πληρώσουν. Δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα είναι μόνο στην Κύπρο αλλά παντού».

Ερωτηθείς, πόσο διάστημα θεωρεί ότι θα χρειαστεί για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές, απάντησε: «Χρειάζεται χρόνος για μίνι προετοιμασία. Το καλοκαίρι, στην περίοδο της προετοιμασίας κάνουμε και φιλικά. Τώρα, τουλάχιστον θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες προπονήσεων για να μην έχουν οι ποδοσφαιριστές τραυματισμούς».

Όσο για τον ίδιο και πώς βιώνει την κατάσταση, είπε: «Όπως όλοι σχεδόν. Σπίτι μαζί με την οικογένειά μου. Είναι δύσκολο και επικίνδυνο και δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα αλλά ούτε και να μου προκαλέσουν άλλοι. Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε σπίτι. Πολύ απλά».