Home TOP NEWS Ο Πρόεδρος για την ανάδειξη πρωταθλήτριας: “Το ζητήσαμε από την ΚΟΠ, δεν...

Ο Πρόεδρος για την ανάδειξη πρωταθλήτριας: “Το ζητήσαμε από την ΚΟΠ, δεν πιστεύουμε ότι δεν μας αξίζει”


Ο Σταύρος Παπασταύρου που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι της CableNet κλήθηκε να σχολιάσει και για το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε να γίνει ανάδειξη πρωταθλήτριας με την διακοπή επιβεβαιώνοντας ότι η ομάδα μας το έπραξε και το ζήτησε από την Κυπριακή Ομοσπονδία.

Οι σχετικές τοποθετήσεις:

Αισθάνεστε πρωταθλητές. Ζητήσατε να γίνει ανάδειξη πρωταθλήτριας; «Αυτό το συζητήσαμε και το ζητήσαμε από την ΚΟΠ. Δεν πιστεύουμε ότι δεν μας αξίζει. Μέχρι την 23η αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πιο καλή ομάδα, υπήρχε η ισοβαμία όμως υπάροχυν και κάποιοι κανονισμοί. Ο λόγος που νιώθουμε πρωταθλητές και ελπίζουμε ότι θα είμαστε είναι πως θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν στην Ευρώπη και αν το κάνουν εκεί γιατί να μην γίνει και στην Κύπρο»

Τι σας είπαν στην ΚΟΠ για αυτό το θέμα; «Δεν είναι κάτι που απαιτήσαμε όμως θέλουμε να δούμε αν θα αναδειχθούν πρωταθλήτριες στην Ευρώπη. Αν γίνει εκεί γιατί όχι και εδώ. Υπάρχουν οι κανονισμοί και δεν είναι όρος για μένα αν θα υπάρχξουν πρωταθλήτες όμως η ισοβαθμία δεν ισχύει. Αν δεν μας αρέσουν οι κανονισμοί να τους αλλάξουμε»