Home TOP NEWS Έκλεισε με το “πράσινο” τείχος και.. πάει για άλλα!

Έκλεισε με το “πράσινο” τείχος και.. πάει για άλλα!


Το απόγευμα της Τρίτης (9/6) η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2022 με τον Φαμπιάνο, με την ομάδα προγραμματισμού της ομάδας μας ουσιαστικά να κλείνει άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο με τον καλύτερο τρόπο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περίοδο που διανύσαμε στην αμυντική γραμμή φτάνοντας αρχικά, σε συμφωνία με τον Λούφτνερ, στην συνέχεια με τον Χούμποτσαν και τέλος με τον Φαμπιάνο.

Μετά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φαμπιάνο, η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως φαίνεται και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχει κλείσει το “πράσινο” τείχος της και πλέον θα επικεντρωθεί για την ενίσχυση της στις υπόλοιπες γραμμές.

Πάντως η τελευταία εξέλιξη κι αναφερόμαστε σε αυτή με τον Βραζιλιάνο κήπερ, έχει χαροποιήσει άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο καθώς ο Φαμπιάνο έδειξε στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ότι προσδίδει ασφάλεια κάτω από τα γκολποστ.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ άφησε αναλοίωτη την αμυντική της γραμμή και του χρόνου θα βλέπουμε τους ίδιους παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτήν με απόλυτη επιτυχία, κρατώντας τον αριθμό των γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας σε πολύ χαμηλά νούμερα σε σχέση με άλλες χρονιές.