Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στόχος να μην χαθεί κανείς

Στόχος να μην χαθεί κανείς

cherfa-panthrax


Πάνω που λέγαμε πως δύσκολα θα προκύψει πρόβλημα με όσους δεν είπαν ακόμα οριστικό και επίσημο ΝΑΙ στις μειώσεις, ήρθε το όχι του Σερφά να αναστατώσει. Ο Γαλλοαλγερινός τόνιζε πως θα παραμείνει αρκεί να μιλήσει με το Σαβέφσκι, φαίνεται όμως πως θεωρούσε πως θα του γίνει μικρότερη μείωση από αυτή που του έγινε.

Είναι μάλλον προφανές, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει παίκτες από το ρόστερ και η λογική λέει πως οι δυο πλευρές θα τα ξαναπούν. Την ίδια στιγμή πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που όλοι δέχθηκαν μειώσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να κάνει εξαιρέσεις με οποιονδήποτε.

Το επόμενο σχόλιο είναι γενικό και δεν αφορά μόνο το Σερφά: πρέπει όλοι σε αυτή την υπόθεση να είναι ελαστικοί και να ζυγίσουν καλά τα δεδομένα. Οι μισθοί στο ποδόσφαιρο γενικά μειώνονται, δεν είναι πολλοί οι αξιόπιστοι εργοδότες, ούτε και οι ευκαιρίες σε μεγάλες ομάδες. Ευχή όλων να μην υπάρξει καμία αποχώρηση. Μέχρι χθες λέγαμε πως δύσκολα θα προκύψει τέτοια, για άλλη μια φορά όμως η φύση των πραγμάτων μας υπενθύμισε το “ποτέ μην πεις ποτέ”.