Home SPORTS NEWS Κοντά στη Γιουνάιτεντ ο Αλκάνταρα

Κοντά στη Γιουνάιτεντ ο Αλκάνταρα


Ο Τιάγκο Αλκάνταρα βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη συνάντηση που είχει ο πατέρας του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο μέσος της Μπαρσελόνα στον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 κόντρα στην Ιταλία, όπου πέτυχε χατ τρικ, κατασκοπευόταν από τον αδερφό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Μάρτιν.

Το συμβόλαιο του Αλκάνταρα περιλαμβάνει 18 εκατομμύρια ρήτρα αποδέσμευσης μέχρι το τέλος Αυγούστου, καθώς μετά θα εκτοξευθεί στα 90 εκατομμύρια. Η El mundo deportivo θεωρεί ότι ο Μαζίνιο, ο πατέρας του και παγκόσμιος πρωταθλητής το 1994, συζήτησε το ενδεχόμενο μετεγγραφής στη Γιουνάιτεντ έστω και αν οι καταλανοί θέλουν να τον κρατήσουν.

Η παρουσία του Τσάβι, του Ινιέστα και του Μπουσκέτς τον αναγκάζουν να μένει στον πάγκο. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που γνωρίζει τα προσόντα του, είναι από τους μνηστήρες που τον θέλουν στη Μπάγερν.

Το γεγονός ότι τα αγγλικά του είναι τέλεια δεν αφήνει κάνενα περιθώριο αμφιβολιών στον Ντέιβιντ Μόις που θα ήθελε πολύ να έχει ακόμα έναν από την φοβερή ομάδα της Ισπανίας Κ21 μετά τον Ντε Χέα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr