Home TOP NEWS Έδειξαν να είναι σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης

Έδειξαν να είναι σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης


Είχαμε γράψει και προ ημερών πως, το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει έτοιμη στην αρχή της περιόδου, αναγκάζει τους γυμναστές και τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης να αλλάξουν λίγο τη μεθοδολογία τους σε αυτή την προετοιμασία.

Η διαφορά είναι ευδιάκριτη, στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδι που έδωσε έως τώρα η ομάδα, σε σχέση με τα περσινά πρώτα φιλικά. Το προηγούμενο καλοκαίρι, φαινόταν ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών ήταν βαριά στους φιλικούς αγώνες και πως θα χρειαζόταν χρόνος για να μπορέσουν να απελευθερωθούν στο γήπεδο.

Τώρα η ομάδα, ακόμα και σε αυτό το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει μοιράσει τον χρόνο σε όλους τους παίκτες, είναι δεδομένο ότι όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα αρχίσει να βγάζει τις σκέψεις του στα δυνατά φιλικά που έπονται και σίγουρα για ορισμένους ο χρόνος συμμετοχής θα είναι λιγότερος.

Ζητούμενο είναι φυσικά να μπει η ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις όσο πιο φρέσκια γίνεται έχοντας μπροστά της και την τεράστια Ευρωπαϊκή πρόκληση.