Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην Κύπρο ο Λέο, άλλη μια προσπάθεια

Στην Κύπρο ο Λέο, άλλη μια προσπάθεια

gmi_6456


Στην Κύπρο φτάνει σήμερα ο Λεάντρο Αλμέιδα για μη ποδοσφαιρικούς λόγους. Ο Λέο θα διαμένει σε σπίτι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ φίλου του και χορηγού της ομάδας μας κάποιες χρονιές και οι παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν να εκμεταλλευτούν την εδώ παρουσία του, για να κάνουν άλλη μια προσπάθεια να μείνει στην ομάδα.

Ο Λέο έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του σε ομάδα της Ρουμανίας την περασμένη εβδομάδα, η οποία τον ικανοποίησε οικονομικά. Μετάνιωσε όμως και έδωσε τελικά αρνητική απάντηση, πιθανότατα γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι πως με την άφιξη του στο νησί μας, θα γινόταν άλλη μια προσπάθεια να γεφυρωθεί η διαφορά με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν το έχει κρύψει ότι προτεραιότητα του είναι η ομάδα μας, το θέμα είναι αν μπορούν να τα βρουν οι δυο πλευρές κάπου στη μέση.

Προφανώς ο Λεάντρο αποτελεί τη περίπτωση μέσου για την οποία γράψαμε το πρωί ότι ίσως προλάβει τον επιθετικό. Ο Σαβέφσκι άφησε εδώ και μέρες στο περιθώριο οποιαδήποτε άλλη πρόταση είχε για αντι-Λέο, αφού θέλει τον ίδιο το Λέο! Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της μέρας να έχουμε happy ending και η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει στην Ευρώπη με τον περσινό της άξονα!