Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σλοβενία ή Ρουμανία οι πράσινοι

Σλοβενία ή Ρουμανία οι πράσινοι


Με την δυσκολότερη αντίπαλο που υπήρχε στους αδυνάτους του 2ου προκριματικού γύρου κληρώθηκε η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι κληρώθηκαν με τον νικητή του αγώνα μεταξύ της Ντομζάλε Σλοβενίας και της Ρουμάνικης Άστρα. Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 18 Ιουλίου και ο επαναληπτικός μία βδομάδα αργότερα στην Κύπρο. Οι αγώνες των 2 πιθανών μας αντιπάλων είναι ορισμένοι στις 04 Ιουλίου και 11 του ιδίου μήνα.

—————————————————————-

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του 1ου προκριματικού με τις ομάδες που είναι πιθανοί αντιπάλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά ξεκινούν από τον 1ο προκριματικό, να μαθαίνουν τον αντίπαλο τους. Στην αναμονή για την προκλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου. Η κλήρωση για την ΟΜΟΝΟΙΑ αρχίζει στις 15:30.

Στην περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ κληρωθεί με ζευγάρι, έχει σαν πιθανό αντίπαλο τη νικήτρια ομάδα στον 1ο προκριματικό γύρο. Οι αγώνες του 1ου προκριματικού, θα γίνουν στις 4 και 11 Ιουλίου. Οι αγώνες για τον 2ο προκριματικό θα γίνουν στις 18 και 25 Ιουλίου. Live Video.

15:30 Ξεκινάει η διαδικασία, χωρίς να έχει δοθεί ακόμα η προκλήρωση. Ο γενικός διευθυντής των διοργανώσεων ενημερώνει πως οι 80 ομάδες έχουν χωριστεί σε 8 γκρουπ των 10. 

Η προκλήρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Group 2): Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το νούμερο 2

6 Silema Wandarers (MLT)/ Kkazar (AZE)

7 Turnovo (MKD)/Suduva (LTH)

8 Domzale (SVN)/Astra (ROU)

9 Jeunesee (LUX)/TPS Turku (FIN)

10 Dila Gori