Home SPORTS NEWS Επτά χρόνια φυλακή στον Μπερλουσκόνι (videos)

Επτά χρόνια φυλακή στον Μπερλουσκόνι (videos)


Σε επταετή φυλάκιση και διαρκή αποκλεισμό από τα δημόσια αξιώματα με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας και συνέργεια σε εκπόρνευση ανηλίκου καταδικάστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για την υπόθεση Ρούμπι-γκειτ και τα λεγόμενα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα». Η απόφαση του δικαστηρίου είναι εφέσιμη…

Η εισήγηση της εισαγγελέας ήταν για ποινή φυλάκισης έξι ετών, αλλά οι τρεις γυναίκες δικαστές, μετά από επτά ώρες, κατέληξαν στην παραπάνω απόφαση, η οποία αναμένεται να φέρει κλυδωνισμούς στον εύθραυστο κυβερνητικό συνασπισμό του Ενρίκο Λέτα, καθώς, όπως είπαμε, το δικαστήριο αποφάσισε και την ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων του ιδιοκτήτη της Μίλαν!

Να αναφέρουμε πως η εισαγγελέας Ιλντα Μποκασίνι υποστήριξε ότι είχε ο «καβαλιέρε» είχε χωρίς αμφιβολία σεξουαλική επαφή με την ανήλικη Μαροκινή, Καρίμα ελ Μαχρούγκ.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου δεν έδωσε πάντως το «παρών» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τον εκπροσώπησαν οι συνήγοροί του, Νικολό Γκεντίνι και Πιέρο Λόνγκο!

Στο δικαστήριο του Μιλάνου βρέθηκε και η βουλευτής του Λαού της Ελευθερίας, Ντανιέλα Σαντανκέ, η οποία έξω από την αίθουσα είπε στους δημοσιογράφους: «Αν ο Μπερλουσκόνι αθωωθεί επιτέλους θα υπάρξει δικαιοσύνη».

Έξω από το δικαστήριο μαζεύτηκε πάντως και κόσμος. Άλλοι ήταν οπαδοί του κόσμου του Μπερλουσκόνι και άλλοι της Μίλαν!

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr