Home TOP NEWS Πλησιάζει η ώρα…

Πλησιάζει η ώρα…

Οι μήνες έγιναν βδομάδες, οι βδομάδες έγιναν μέρες και οι μέρες έγιναν ώρες, αναμονής για να δούμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση σε επίσημο παιχνίδι.


Το απόγευμα λοιπόν στις 18:00 η ομάδα μας θα ριχτεί και πάλι στην «μάχη» κάνοντας την Ευρωπαϊκή της πρεμιέρα. Η ομάδα μας ως γνωστόν ταξίδεψε στο Γερεβάν για να αντιμετωπίσει στο «FFA Academy Stadium» την πρωταθλήτρια Αρμενίας, Αραράτ για τον Α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ προπόνησε χθες για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το σημερινό ματς. Εδώ και μέρες άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, έτοιμο να «χτυπήσει» το παιχνίδι.

Ο Νορβηγός ως γνωστόν δεν υπολογίζει στον τραυματία Παπουλή ο οποίος έμεινε Κύπρο (διαβάστε εδώ). Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι «ΟΚ». Ο Χάρης Μαυρίας που είχε ένα τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα είναι 100 τοις εκατό έτοιμος να βοηθήσει και αυτός για το «διπλό» που θα ισοδυναμεί με πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το κλίμα στο «πράσινο» στρατόπεδο, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδια, είναι εξαιρετικό και ευχή όλων είναι όλο αυτό να επιδράσει θετικά και στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσει η ομάδα να φύγει από την Αρμενία με τη νίκη.

Στόχος άλλωστε όλων στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτό το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι είναι η καλή εμφάνιση που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το ζητούμενο, να κάνει ποδαρικό στις επίσημες υποχρεώσει με το “δεξί” και… ταυτόχρονα θα της χαρίσει την πρόκριση για τον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συναντήσει την Λέγκια Βαρσοβίας.