Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παιχνίδι δύναμης και επιφυλακτικότητας στο πρώτο ημίχρονο

Παιχνίδι δύναμης και επιφυλακτικότητας στο πρώτο ημίχρονο


Δεν μπήκαν με επιθετικό προσανατολισμό στο γήπεδο οι δύο ομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των Αρμένιων οι οποίοι στο ξεκίνημα του αγώνα κράτησαν λίγο περισσότερο τη μπάλα. Φάσεις δεν είδαμε στα πρώτα λεπτά. Στο 18 ο Λέτσιακς πάτησε την αντίπαλη περιοχή, έκανε μία παράλληλη σέντρα αδύναμη όμως δεν ανησύχησε ο Τσούπιτς.

Ουσιαστικά έγινε περισσότερο παιχνίδι εξουδετέρωσης και τα αρχικά στάδια του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά. Η πρώτη τελική ήρθε για την Αραράτ στο 21ο λεπτό με ένα πολύ άστοχο σουτ του Μαϊλσον.

Έψαχνε τα πατήματα της η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μπορούσε να βρει τις ουσιαστικές μεταβιβάσεις που θα άνοιγαν την αντίπαλη άμυνα.

Στο 28ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Αραράτ. Ο Ογκάνα σέντραρε από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Γκουφράν που έκανε γυριστό σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στον Λανγκ και πέρασε κόρνερ.

Χωρίς φάσεις κύλησαν και τα επόμενα λεπτά με την ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο να κυκλοφορεί κάπως καλύτερα τη μπάλα και να ψάχνει κάποιες κάθετες πάσες χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στο 42ο λεπτό λίγο έλειψε να κάνει δώρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο τερματοφύλακας Τσούπιτς ο οποιος καθυστέρησε να διώξει μετά το γύρισμα αμυντικού, πίεσε ο Κακουλλής, προλαβε να βάλει την κόντρα στη μπάλα όμως δεν πήγε προς την εστία αλλά έξω.

Ένα λεπτό αργότερα η Αραράτ έχασε ευκαιρία με το τακουνάκι του Οντουμπάτζιο να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Φαμπιάνο.

Παιχνίδι δύναμης και επιφυλακτικότητας ήταν το πρώτο ημίχρονο με την Αραράτ πάντως να έχει πιο σημαντικές στιγμές και την ΟΜΟΝΟΙΑ να απειλεί μονάχα μία φορά.

Δύο κίτρινες κάρτες στο πρώτο μέρος. Πρώτα ο Βακουλένκο της Αραράτ και μετά ο Βίτορ.