Home TOP NEWS Μπήκε κι έκανε τη διαφορά…

Μπήκε κι έκανε τη διαφορά…


Δεν ήταν μόνο η καταπληκτική πάσα που έδωσε στον Τιάγκο στο γκολ, ήταν η συνολική παρουσία του από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο.

Ο Ερίκ Μποτεάκ έσφιξε σήμερα τα δόντια και παρά την ασθένεια του, κλήθηκε να αγωνιστεί και από την ώρα που μπήκε έδωσε επιθετική πνοή στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με τα γρήγορα ανεβάσματα του, την ευελιξία και την εξυπνάδα του έκανε την άμυνα των Αρμένιων να τον νιώσει και την ΟΜΟΝΟΙΑ να αποκτήσει άλλο αέρα στο γήπεδο.

Τρομερό παιχνίδι από τον Γάλλο, όσο αγωνίστηκε. Έδειξε την ποιότητα του και συνέβαλε καθοριστικά στο να φύγει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την πρόκριση από το Ερεβάν.

Έπαιξε ως αλλαγή παίρνοντας την θέση του Ντούρις στο 65λεπτό, από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι του «FFA Yerevan Armenia» πραγματικά άλλαξε την εικόνα μας.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και όποτε πήγαινε η μπάλα στα πόδια του δημιουργούσε ρήγματα στην άμυνα της Αραράτ, η οποία χωρίς να υπερβάλουμε δεινοπάθησε με την παρουσία του Μποτεάκ. Το Γαλλικό «κλειδί» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν αυτό άλλωστε, που ξεκλείδωσε την άμυνα των Αρμενίων με την εξαιρετική κάθετη πάσα στον Τιάγκο, με τον Βραζιλιάνο να του λέει ευχαριστώ και να «τινάζει» τα δίχτυα του Τσούπιτς, ένα γκολ που στο τέλος μας χάρισε και την δύσκολη αλλά συνάμα σπουδαία πρόκριση.