Home TOP NEWS Αντρέας Δημητρίου: “Παλέψαμε μέχρι τέλους και πήραμε την πρόκριση”

Αντρέας Δημητρίου: “Παλέψαμε μέχρι τέλους και πήραμε την πρόκριση”


Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Αρμενία που βρήκε τους “πράσινους” νικητές με 0-1 κόντρα στην Αραράτ, νίκη που τους εξασφάλισε την πρόκριση, μίλησε στον Super Sport Fm(104.0).

Ο Αντρέας Δημητρίου αναφέρθηκε για τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, για τους Μποτεάκ και Παπουλή αλλά και για την συνέχεια με Πάφο FC και Λέγκια.

Οι δηλώσεις:

«Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση. Παλέψαμε μέχρι τέλους και πήραμε την πρόκριση. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από πέντε μήνες. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τώρα θα κάνουμε το ταξίδι και θα επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Πάφο. Θα κάνουμε τα τεστ το απόγευμα και θα ακολουθήσει η προπόνηση».

Για τoν αγώνα με την Λέγκια: «Είναι μια καλή ομάδα. Θα πάμε πιο έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον Μποτεάκ και τον λόγο που έμεινε εκτός ενδεκάδας: «Ταλαιπωρήθηκε με αμυγδαλίτιδα. Κρίθηκε ότι έπρεπε να μείνει στον πάγκο. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, παρά το πρόβλημα που είχε».

Για τον τραυματισμό του Παπουλή: «Με την επιστροφή στην Κύπρο, θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Δεν θα είναι διαθέσιμος με την Πάφο».

Για τις πληροφορίες περί απόκτησης του Ουάρντα: «Δεν σχολιάζουμε ονόματα. Προτρέπουμε τον κόσμο να κάνει ακόμα λίγη απονομή».