Home TOP NEWS Δημητρίου: «Σημαίνει πολλά για αυτά τα παιδιά… υπομονή και εμπιστοσύνη για μεταγραφές»

Δημητρίου: «Σημαίνει πολλά για αυτά τα παιδιά… υπομονή και εμπιστοσύνη για μεταγραφές»

 


Μίλησαν στη κάμερα της cablenet οι εκπρόσωποι τύπου ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Πάφου.

Δημητρίου (ΟΜΟΝΟΙΑ): «Καλή αρχή σε όλους. Είναι γεγονός ότι είμαστε πιεσμένοι αυτή την περιοδο. Είναι πιο δύσκολο και από το γεγονός ότι έχουμε απουσία για 5 μήνες. Είναι χαρά μας που επιστρέψαμε στα επίσημα παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Εφόσον είμαστε σε ένα πρόγραμμα πολύ πιεσμένο  γίνεται και ανάλογη διαχείριση από το τεχνικό επιτελείο. Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο για την Τετάρτη όμως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες που επιλέγηκαν σήμερα. Έδειξαν όλοι θετική εικόνα στα φιλικά. Γι αυτό επιλέχθηκαν σήμερα και αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει για αυτά τα παιδιά να είναι σήμερα στο γήπεδο να κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Θα κυνηγήσουμε τους πρώτους βαθμόυς στο πρωτάθλημα».

Για μεταγραφικά… «Η προσπάθεια που γίνεται είναι καθημερινή. Το πότε θα καρποφορίσει θα δείξει ο χρόνος. Λέμε στον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα. Δεν έχει αλλαξει ο τρόπος που δουλέυουμε. Υπομονή και ο στόχος είναι να δημιουργηθεί το ρόστερ που θα οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην υλοποίηση των στόχων της».

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου είπε…

Παλιούρας (Πάφος): «Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλό νέο πρωτάθλημα, με υγεία. Εμφανιζόμαστε σήμερα χωρίς πολλές αλλαγές, Ήμασταν άτυχοι με τραυματισμούς. Κάποιοι παίκτες που φέραμε έπρεπε να μείνουν σε περιορισμό. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες μας και θέλουμε να κάνουμε θετικό ξεκίνημα. Έχουμε καλή προϊστορία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλουμε να συνεχίσουμε, έχουμε καλή εντεκάδα και με το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα μας μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»