Home TOP NEWS Πίσω στο σκορ στο ημίχρονο…

Πίσω στο σκορ στο ημίχρονο…


Μπήκε καλά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, οι νεαροί έδειξαν αυτοπεποίθηση στην αρχή και στην πρώτη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε ωστόσο το γκολ της ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μία φάση η οποία ενδεχομένως να σηκώνει συζήτηση καθώς ο Χάμπος έγινε δέκτης της μπάλας ύστερα από κόντρα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο. Στο 13ο λεπτό ο γρήγορος Βα δέχθηκε προωθημένη πάσα, έτρεξε στην περιοχή, πέρασε τον Φαμπιάνο ο οποίος τον ανέτρεψε και ο Σωτηρίο σφύριξε πέναλτι. Ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή. Ο Μπεριγκό ήταν αυτός που σκόραρε.

Αν και αναμέναμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιδράσει, ήταν η Πάφος αυτή που φαινοταν πιο απειλητική στο γήπεδο.
Βρήκε φάση στο 31ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ και κεφαλιά άστοχη του Βενιζέλου. Κυρίως από στημένα προσπαθουσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης η ομάδα μας καθώς αδυνατούσε να βρει διαδρόμους για να διασπάσει την άμυνα της Πάφου.

Στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα και προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε χωρις αποτέλεσμα. Η δεύτερη απειλή για την ομάδα μας ήρθε από κόρνερ με τον Κούσουλο να σουτάρει μέσα από την περιοχή ένα άστοχο σουτ. Η Πάφος σε κάθε της αντεπίθεση έδειχνε επικίνδυνη με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς της.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε και πάλι από στημένο. Ο Κίκο εκτέλεσε φάουλ, ο Βενιζέλος πετάχτηκε στη περιοχή έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν ξανά άστοχη.
Δείχνει να θέλει αλλά να μην μπορεί σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Να δούμε τι θα αλλάξει ο Μπεργκ στο δεύτερο μέρος…