Home TOP NEWS Match Report: Το γυρίσαμε στο Β’ μέρος όμως στο τέλος θα αρκεστούμε...

Match Report: Το γυρίσαμε στο Β’ μέρος όμως στο τέλος θα αρκεστούμε στο βαθμό


Μπήκε καλά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, οι νεαροί έδειξαν αυτοπεποίθηση στην αρχή και στην πρώτη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε ωστόσο το γκολ της ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μία φάση η οποία ενδεχομένως να σηκώνει συζήτηση καθώς ο Χάμπος έγινε δέκτης της μπάλας ύστερα από κόντρα. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο. Στο 13ο λεπτό ο γρήγορος Βα δέχθηκε προωθημένη πάσα, έτρεξε στην περιοχή, πέρασε τον Φαμπιάνο ο οποίος τον ανέτρεψε και ο Σωτηρίο σφύριξε πέναλτι. Ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή. Ο Μπεριγκό ήταν αυτός που σκόραρε.  Αν και αναμέναμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιδράσει, ήταν η Πάφος αυτή που φαινοταν πιο απειλητική στο γήπεδο.

Βρήκε φάση στο 31ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ και κεφαλιά άστοχη του Βενιζέλου. Κυρίως από στημένα προσπαθουσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης η ομάδα μας καθώς αδυνατούσε να βρει διαδρόμους για να διασπάσει την άμυνα της Πάφου.

Στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα και προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε χωρις αποτέλεσμα. Η δεύτερη απειλή για την ομάδα μας ήρθε από κόρνερ με οτν Κούσουλο να σουτάρει μέσα από την περιοχή ένα άστοχο σουτ. Η Πάφος σε κάθε της αντεπίθεση έδειχνε επικίνδυνη με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς της. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήτθε και πάλι από στημένο. Ο Κίκο εκτέλεσε φάουλ, ο Βενιζέλος πετάχτηκε στη περιοχή έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν ξανά άστοχη.

Έδειχνε να θέλει αλλά να μην μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο στην επανάληψη είδαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Το Β’ μέρος

Άρχισε χωρίς αλλαγές το δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν η ομάδα που βρήκε την πρώτη ευκαιρία με ένα γυριστό σουτ του Ντούρις ύστερα από σέντρα του Κίκο από αριστερά. Στο 54ο λεπτό ο Μποτεάκ δέχθηκε κάθετη πάσα στην περιοχή βγήκε μόνος απεναντι στον Ρούντκο από πλάγια θέση, τον πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Μπήκε καλύτερα στην επανάληψη η ομάδα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε και φάουλ στο ύψος της περιοχής και ο Μποτεάκ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ισοφάρησε.

Συνέχισε να είναι καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ και να επιτείθεται συνεχώς. Από εκτέλεση κόρνερ του Κίκο, ο Ρούτκο έδιωξε στην περιοχή αδύναμα η μπάλα πήγε στον Λοϊζου σούταρε με Βολέ έγινε χέρι στη γραμμή και ο Σωτηρίου υπέδειξε πέναλτι. Εκτέλεσε ο Μποτεάκ και σκόραρε ξανά.

Στο 78ο λεπτό η Πάφος ισοφάρισε. Ο Πάντσον δέχθηκε πάσα στην περιοχή ύστερ από κόρνερ, η άμυνα μας δεν ήταν προσεκτική, έγινε σουτ, πέρασε μέσα από πολλά σώματα η μπάλα και πήγε στα δίκτυα.

Στα τελευταία λεπτά η Πάφος κυνήγησε την ανατροπή και επιτέθηκε έχοντας και πιο καλή ψυχολογία, βρήκε κάποιες στιγμές για να σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τελικό αποτέλεσμα 2-2 και η σκέψη πλέον στην Λέγκια.