Home TOP NEWS Aleksandar Vuković: “Η Ομόνοια διαφέρει από την Λίνφιλντ, είναι άλλο επίπεδο”

Aleksandar Vuković: “Η Ομόνοια διαφέρει από την Λίνφιλντ, είναι άλλο επίπεδο”


Ο προπονητής της Λέγκια Βαρσοβίας, Aleksandar Vuković παραχώρησε την Τρίτη το απόγευμα διάσκεψη τύπου ενόψει της αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα γίνει αύριο Τετάρτη.

Οι τοποθετήσεις του Vukovic:

“Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είναι αγώνας πρόκρισης, δεν θα επιτρέπεται να κάνουμε εύκολα λάθη. Το κλειδί θα είναι η συνέπεια στις ενέργειες μας, η εκτέλεση των καθηκόντων και η συγκέντρωση όλων στο γήπεδο. Προσπαθούμε πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε αγώνα με αυτόν τον τρόπο, οπότε αυτή τη φορά τίποτα δεν θα αλλάξει”.

“Όταν ο Μπεργκ ήταν ο προπονητής της Legia, παρακολούθησα τη δουλειά του για πολύ καιρό. Όταν ήμουν στη δεύτερη ομάδα εκείνη τη στιγμή, είχα πολλές ευκαιρίες να είμαι κοντά στην ομάδα”.

“Μπορείτε να δείτε ότι ο Μπεργκ εργάζεται στην Ομόνοια παρόμοια με τη Legia. Οι Κύπριοι είναι πολύ καλά οργανωμένοι. Μπορούν να αμυνθούν επιδέξια και τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Το θετικό είναι ότι όχι μόνο ο Berg γνωρίζει τη Legia, αλλά τον γνωρίζουμε και εμείς”.

“Υπάρχουν πιθανότητες να έχουμε στην διάθεση μας τον Igor Lewczuk (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Είχε ένα τραυματισμό στο κεφάλι, παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση του. Οι Paweł Wszołek, Josip Juranović, Mateusz Cholewiak και Rafael Lopes σίγουρα δεν θα παίξουν την Τετάρτη”.

“Λαμβάνω υπόψη την απόδοση του Bartosz Kapustka. Χρειάζεται ακόμα χρόνο για να παίξει περισσότερα λεπτά. Η απόφαση για το αν θα είναι στην εντεκάδα θα ληφθεί λίγο πριν τον αγώνα. Δεν θα αγωνιστεί ο William Remi”.

“Για τον Andre Martins, προπονείται φουλ εδώ και δυο βδομάδες. Είναι δύσκολο να πω πόσο χρόνο θα πάρει. Είμαι σίγουρος όμως πως μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν”.

“Η Ομόνοια διαφέρει από την Λίνφιλντ. Είναι άλλο επίπεδο. Είναι πιο έμπειρη ομάδα, δεν θα αμυνθεί τόσο πολύ. Δεν περιμένω να είμαστε τόσο κυρίαρχοι σε σχέση με το προηγούμενο με την Λίνφιλντ. Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας. Επειδή γνωρίζω τον Μπεργκ, θεωρώ πως η Ομόνοια θα περιμένει το λάθος μας και θα βασιστεί στις αντεπιθέσεις. Έχουμε πολλές πληροφορίες για την Ομόνοια”.