Home TOP NEWS Θέλει την πρόκριση και για τον κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Θέλει την πρόκριση και για τον κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ!


Η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε την ΟΜΟΝΟΙΑ να ταξιδέψει στην Πολωνία για την αναμέτρηση με την Λέγκια Βαρσοβίας χωρίς το μεγάλο της “όπλο” που δεν είναι άλλο από τον κόσμο της, όπως ακριβώς έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Αραράτ στην Αρμενία.

Οι “πράσινοι” σίγουρα με τον κόσμο στο πλευρό τους απέδειξαν αρκετές φορές ότι αποκτούν μια άλλη δυναμική, ωστόσο με τα νέα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία είναι αναγκασμένοι να στερούνται την στήριξη του στην Ευρώπη.

Φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να μην έχει την στήριξη των φίλων της στο γήπεδο της Λέγκια το “Wojska Polskiego”, όμως σε όλη την επικράτεια της Κύπρου και όχι μόνο, αλλά και όπου υπάρχουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα είναι “καρφωμένοι” στην τηλεόραση και έστω και με αυτόν τον τρόπο θα στηρίζουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μπεργκ για τη νίκη και την πρόκριση μέσα στην Πολωνία.

Συνεπώς το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ απόψε (21:00) κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας θα έχει άλλο ένα πολύ σημαντικό λόγο για να τα δώσει όλα και να διεκδικήσει την πρόκριση κι αυτός… δεν είναι άλλος από τον κόσμο του.

Οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν το Ευρωπαϊκό τους ταξίδι και παράλληλα με αυτό να κάνουν ξανά χαρούμενους και υπερήφανους τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα παρακολουθούν την προσπάθεια της ομάδας μας από την Κύπρο, αλλά και το εξωτερικό.