Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας ενόψει Λέγκια

Πρόβλεψη εντεκάδας ενόψει Λέγκια


Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λέγκια Βαρσοβίας σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο. Απέναντι μας θα έχουμε μια έμπειρη ομάδα, πρωταθλήτρια στη χώρα της, με τρεις επίσημους αγώνες στα πόδια της, μια ομάδα η οποία έχει εμπειρίες στην Ευρώπη, συνεπώς θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ για να τα καταφέρει.

Ο Μπεργκ στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι τόνισε για άλλη μια φορά ότι για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να φτάσουμε κοντά, αν όχι να φτάσουμε το ψηλότερο μας επίπεδο. Όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές μας πάντως πιστεύουν στις δυνάμεις τους όμως θα πρέπει το βράδυ να καταθέσουν ψυχή, να έχουν αυτοπεποίθηση και να βγάλουν εντός των τεσσάρων γραμμών τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των τραυματιών Κακουλλή και Παπουλή, όμως ο Μπεργκ θα έχει στην διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές συν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “πρασίνων” τους Σενέ και Ερνέστ Ασάντε.

Με βάση τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του ο Μπεργκ πιθανολογούμε ότι θα ξεκινήσει με τους Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Λούφτνερ και Λανγκ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Χούμποτσαν και Λέτσιακς να κινούνται στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής.

Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου αναμένεται να πάρουν θέση οι Γκόμες και Γκόμεζ και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Έρικ Μποτεάκ. Στην επίθεση στα δύο “φτερά” εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δούμε τους Μαυρία και Τιάγκο και στην κορυφή ως μοναδικό προωθημένο τον Μίχαλ Ντούρις.

Επίσης να σημειώσουμε ότι με βάση τα λεγόμενα του Χένινγκ Μπεργκ στην χθεσινή διάσκεψη τύπου για το ότι ο Ασάντε είναι έτοιμος και είναι στο ρόστερ για αύριο, δεν αποκλείεται να δούμε να γίνεται η έκπληξη με τον Γκανέζο να παίρνει φανέλα βασικού και να κάνει ντεμπούτο και μάλιστα στην Ευρώπη.