Home TOP NEWS Στην καταλληλότερη στιγμή ήρθε η διακοπή…

Στην καταλληλότερη στιγμή ήρθε η διακοπή…


Στην καταλληλότερη στιγμή ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι “πράσινοι” μέσα σε διάστημα δέκα ημερών κλήθηκαν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια, τα δύο μάλιστα εκτός Κύπρου και τα οποία κράτησαν συνολικά 240λεπτά.


Στην χθεσινή αναμέτρηση πάντως με την Καρμιώτισσα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας από κάποιο χρονικό σημείο του αγώνα έδειξαν σημάδια κόπωσης και ότι έμεναν από δυνάμεις, ελέω της κούρασης η οποία προήλθε από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Κύπρο και Ευρώπη.

Τώρα οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες, να ξεκουραστούν όσο γίνεται περισσότερο, έτσι ώστε να βρεθούν στην δύσκολη σειρά των παιχνιδιών που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη όσο πιο φρέσκοι και έτοιμοι γίνεται.

Πάντως το άλλο θετικό από την διακοπή είναι ότι θα έχουν την ευκαιρία οι τραυματίες Παπουλής και Κακουλής να επιστρέψουν για να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην προσπάθεια που θα κάνει στα συνεχόμενα ντέρμπι, αλλά και για την διεκδίκηση της πρόκρισης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.