Home TOP NEWS Τιάγκο: «Δύναμη, πειθαρχία, συγκέντρωση…»

Τιάγκο: «Δύναμη, πειθαρχία, συγκέντρωση…»


Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Τιάγκο Φερέιρα ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Αναφέρεται στα σημεία – «κλειδιά» του αγώνα, τη διακοπή και μεταφέρει το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε τέτοιου είδους αγώνες.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι μία νέα σεζόν. Ξέρουμε τι έγινε πέρσι. Φέραμε ισοπαλία εκεί στο πρώτο παιχνίδι και τους κερδίσαμε στο ΓΣΠ. Είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουμε όταν πάμε να παίξουμε εκεί γιατί όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, αν είσαι σε καλή θέση σε βοηθά όπως έγινε και στην περσινή σεζόν. Στην κατάσταση με τον Κορονοϊό, όταν το πρωτάθλημα διακόπηκε, λόγω του καλού αποτελέσματος απέναντι τους μείναμε πρώτοι. Άρα πρέπει να πάμε εκεί να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να μείνουμε πειθαρχημένοι όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, η Ανόρθωση είναι πολύ δυνατή ομάδα, κράτησαν τους ίδιους παίκτες με πέρσι ενώ πήραν και κάποιους νέους. Θα πάμε εκεί να κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάνουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια»

Για τα σημεία κλειδιά για αυτό το παιχνίδι: «Η Ανόρθωση παίζει δυνατά και πιέζει σκληρά, άρα πρέπει να διατηρήσουμε την πειθαρχία μας στον τρόπο παιχνιδιού. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο παιχνιδιού. Δεν πρέπει να αγχώνεσαι όταν έχεις τη μπάλα, να έχει την κατοχή και να διατηρείς τη θέση σου. Έτσι μπορείς να κάνεις ένα καλό παιχνίδι εκεί το Σάββατο»

Για το πώς νιώθει ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν: «Είναι πολύ καλό. Δεν έπαιξα στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Τώρα είναι το τρίτο παιχνίδι και είναι ντέρμπι. Είναι πολύ καλό τώρα που ξεκινήσαμε και θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο ντέρμπι. Διατηρείς και την αισιοδοξία σου όταν κερδίζεις ντέρμπι. Θα είναι πολύ θετικό για εμάς να πάμε εκεί, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Θα μας κάνει καλό».

Για τη διακοπή και αν ήταν ευεργετική για την ομάδα… «Ναι. Για αυτούς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους είναι καλό αλλά για εμάς που μείναμε εδώ όχι και τόσο διότι μερικές φορές δεν έχουμε τόσους πολλούς παίκτες για να προπονηθούμε καλά μέσα στην εβδομάδα, όμως ο προπονητής φέρνει παίκτες από την Ακαδημία και μας βοηθάνε. Άρα για τους διεθνείς είναι καλό γιατί συνεχίζουν να παίζουν. Έρχονται λίγο κουρασμένοι διότι φεύγουν από Κύπρο και επιστρέφουν. Ελπίζω ότι διατηρούν τη συγκέντρωση τους για να μας βοηθήσουν στο ντέρμπι».

Για τον κόσμο… «Όταν είναι δίπλα μας μας βοηθούν. Πέρσι ήταν δίπλα μας και ήταν καταπληκτικοί. Μας βοηθάνε από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος. Θέλω να τους πώς να συνεχίσουν να νιώθουν καλά με την ομάδα και να είναι οι ίδιοι τώρα που ξεκινά η σεζόν, όπως και πέρσι. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς για τον κόσμο μας».