
Από την αποχή και την πίεση για ν’ αποχωρήσει, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε να πηγαίνει για προπόνηση ακόμα και στο ρεπό!
Ο Ρόναλντ Κούμαν έδωσε το ελεύθερο στους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ό,τι θέλουν σήμερα, Πέμπτη, χαλαρώνοντάς τους ενόψει και της επικείμενης έναρξης της LaLiga για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Παρ’ όλα αυτά, υπήρξαν ορισμένοι που πήγαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο και μεταξύ αυτών ήταν και ο Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντινός από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να τιμήσει το συμβόλαιο και το όνομα του συλλόγου, θέλει να είναι όσο πιο επαγγελματίας μπορεί.
Πηγή:Gazzetta.gr







![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



