Home TOP NEWS Η ανυπομονησία για την αναμέτρηση με Ολυμπιακό και… η σκέψη στην ΑΕΚ!

Η ανυπομονησία για την αναμέτρηση με Ολυμπιακό και… η σκέψη στην ΑΕΚ!


Είναι λογικό ότι με αυτά που βλέπουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ στην Ευρώπη όλοι μας να ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς όμως στην ομάδα η σκέψη αυτη τη στιγμή είναι αποκλειστικά στραμμένη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει στο ΓΣΠ για παιχνίδι πρωταθλήματος και μπροστά από τον κόσμο της που θα δώσει δυναμικά το παρόν του στοχεύει μόνο στη νίκη στο δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι που έχει μπροστά της.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά στους “πράσινους”. Ο Χένινγκ Μπεργκ πλέον δουλεύει με όλους του, τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο στο μυαλό του έχει και το ροτέϊσιον καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μπροστά της άλλη μια Ευρωπαϊκή πρόκληση αυτή την φορά με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Την Κυριακή στις 18:30 θα γίνει το παιχνίδι στο ΓΣΠ. Από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δηλώσει τουλάχιστον παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έτσι θα έχει πλέον το πρόγραμμα της. Συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη γεγονός που θα φέρει ειδική διαχείριση στις προπονήσεις για τους παίκτες, έτσι ώστε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζεται έτοιμη και πάντα με καλό πρόσωπο.