
Νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17.
Χριστοδουλίδης, Γρούτας, Καϊάφας, Κυλίλης, Ανδρέου, Πίσσης, Ασημένος, Χριστοδούλου, Νεοφύτου, Θεοδώρου και Παυλόπουλλος οι πρώτοι έντεκα, με τους Γεωργίου, Ναθαναήλ να παίζουν ως αλλαγή.
Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Νεοφύτου ενώ για το 2-0 σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα με μακρινό σουτ από το κέντρο του γηπέδου ο Πίσσης.
Με έξι βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.





![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



