Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αμύνεται καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ – Χωρίς γκολ το 1ο ημίχρονο

Αμύνεται καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ – Χωρίς γκολ το 1ο ημίχρονο


Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε το παιχνίδι με τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λανγκ και Λούφτνερ στο κέντρο της άμυνας και τους Λέτσιακς και Χούμποτσαν στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο Βίτορ και Γιόρντι και πιο μπροστά από αυτούς ο Παπουλής. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή τοποθετήθηκε ο Μποτεάκ και αριστερά ο Τιάγκο ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Σενέ.

Μπήκε με πρόθεη να κλείσει καλά τους χώρους η ομάδα μας και να τρέξει στην αντεπίθεση όποτε θα της δινόταν η ευκαιρία. Το πρώτο πεντάλεπτο ήταν κάπως αναγνωριστικό. Θέλησε να κρατήσει περισσότερο μπάλα ο Ολυμπιακός και να δείξει από την αρχή τις προθέσεις του. Στα πρώτα λεπτά έδειξε μία επιθετικότητα. Το πρώτο σουτ ήρθε στο 7ο λεπτό από τον Μπουχαλάκη το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 10 ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο του κόρνερ όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Στο 11ο λεπτό ο Μπουχαλάκης έκανε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας του Φαμπιάνο ο οποίος μπλόκαρε.

Στο 14ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να βγει μπροστά με τον Γκόμεθ να βγάζει μπαλιά στον Σενέ ο οποίος έφυγε μπροστά στον Σα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Η εδαφική υπεροχή ήταν υπέρ των ερυθρόλευκων στο πρώτο τέταρτο.

Προσπαθούσε δειλά δειλά η ΟΜΟΝΟΙΑ να βγει μπροστά όταν έβρισκε κενούς χώρους όμως πολύ δύσκολα πατούσε αντίπαλη περιοχή.

Στο 23 ο Καμαρά έκανε ένα σουτ βολίδα από απόσταση αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε πολύ δύσκολη απόκρουση. Ήταν μέχρι εκείνο το σημείο η καλύτερη φάση στο παιχνίδι, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ από το 20λεπτο και μετά πάτησε κάπως καλύτερα στο γήπεδο.

Στο 25ο λεπτό ο Βίτορ έγινε ο πρώτος παίκτης που δέχθηκε κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Βαλμπουενά.

Στο 29 ο Χασάν έκανε με το αριστερό ένα πολύ αδύναμο και άστοχο σου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε πολύ καλά μέχρι το 30ο λεπτό. Αμύνθηκε εξαιρετικά. Έβγαλε στο γήπεδο το καλό αμύντικό της πρόσωπο όμως δεν μπόρεσε να βγει μπροστά.

Στο 33ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε το πρώτο της κόρνερ ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Λέτσιακς και Τιάγκο και σέντρα που επιχείρησε ο πρώτος. Δεν έβγαλε κάτι η εκτέλεση όμως.

Στο 36ο λεπτό βγήκε μία σέντρα στην περιοχή μας, ο Χασάν πετάχτηκε πάνω από τον Λούφτνερ και έπιασε δυνατή κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 40ο λεπτό ο Λέτσιακς έκανε επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή του Ολυμπιακού, δεν μπόρεσε να διώξει καλά ο Σεμέδο όμως δεν υπήρξε παίκτης μας να εκμεταλλευτεί αυτή την στιγμιαία ολιγορία στην αντίπαλη άμυνα.

Κάρτα πήρε στο 42ο λεπτό ο Λούφτνερ ο οποίος σταμάτησε τον ταχύτατο Φορτούνη ο οποιος εφορμούσε με ταχύτητα προς την περιοχή μας.

Ο τρίτος παίκτης που πήρε κάρτα για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο Μποτεάκ ο οποίος έκανε ετεροχρονισμένο τάκλινγκ στον Φορτούνη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Φορτούνης επιχείρησε ένα βολέ μέσα από την περιοχή όμως ήταν άστοχο.

Την πρώτη της τελική φάση κατέγραψε στο τέλος του ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ ύστερα από παλικαρίσια προσπάθεια του Μποτεάκ και άστοχο σουτ εκτός περιοχής.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αμύνεται καλά χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει. Αντίθετα ο Ολυμπιακός κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα, έκανε κάποια σουτ, χρειάστηκε σε δύο περιπτώσεις ο Φαμπιάνο. Το 0-0 είναι αισιόδοξο για την ομάδα μας η οποία σίγουρα πρέπει να καταφέρει να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα και να δείξει στον Ολυμπιακό ότι μπορεί να του κάνει ζημιά ώστε να τον αναγκάσει να οπισθοχωρήσει λίγο.

Καλή παρουσία για την ώρα…