Home SPORTS NEWS Έφεση η Μονακό για την τιμωρία της (video)

Έφεση η Μονακό για την τιμωρία της (video)


Διαβάστε ακόμα:

Η Μονακό ξεκινάει με -2 τη σεζόν

Η Μονακό δεν έκανε τελικά με… σταυρωμένα τα χέρια στην ποινή που της επέβαλλε η γαλλική Ομοσπονδία για την συμπεριφορά των οπαδών της, στον προτελευταίο αγώνα της Ligue 2 με τη Λε Μαν. Οι Μονεγάσκοι αποφάσισαν να καταθέσουν έφεση, χαρακτηρίζοντας αυστηρή την τιμωρία τους. Να θυμίσουμε πως η ομάδα του πριγκιπάτου τιμωρήθηκαν με -3 βαθμούς (ο ένας με αναστολή) και έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών!

Η διοίκηση της Μονακό εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση με την οποία, εκτός των άλλων, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας κατά των διαιτητών, ενώ αναφέρει πως το «Λουί Ντε» ανέκαθεν ήταν συνώνυμο της φιλικής ατμόσφαιρας και του σεβασμού προς τους αντιπάλους και τους ρέφερι…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας έχει ως εξής:
«Η Μονακό έχει εκπλαγεί με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της γαλλικής ομοσπονδίας για τιμωρία τριών βαθμών κι ενός παιχνιδιού κεκλεισμένων των θυρών. Ο σύλλογος πιστεύει πως αυτή η ποινή είναι πολύ αυστηρή δεδομένης της προσπάθειας που κάνει ο σύλλογος για να βελτιωθεί και δεδομένου του σεβασμού που δείχνει προς όλους.
Επιπλέον, η Μονακό πάντα καταδίκαζε απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή βίας κατά των διαιτητών. Το “Λουί Ντε” ανέκαθεν ήταν συνώνυμο της φιλικής ατμόσφαιρας και του σεβασμού προς τους αντιπάλους και τους διαιτητές. Ο σύλλογος περιμένει τη νέα απόφαση».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr