Home TOP NEWS Πως έφτασαν μέχρι τους ομίλους οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Πως έφτασαν μέχρι τους ομίλους οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


ΠΑΟΚ, Αιντχόβεν και Γρανάδα θα είναι οι ομάδες που θα βρει στο δρόμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δύο έμπειρες ομάδες στα ΕυρωπαΪκά κύπελλα και μία πρωτάρα από την Ισπανία, καθιστούν το έργο της ομάδας μας πολύ δύσκολο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στη διοργάνωση για να διασκεδάσει τους αγώνες της.

Πως όμως έφτασαν μέχρι του ομίλους οι τρεις ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην Ευρώπη από το Τσάμπιονς Λιγκ από το γκρουπ των μη πρωταθλητών. Πέτυχε δύο μεγάλα αποτελέσματα αποκλείοντας στην Τούμπα την Μπεσίκτας κερδίζοντας την με 3-1 και ακολούθως άφησε εκτός την Μπενφίκα κερδίζοντας την στη Θεσσαλονίκη με 2-0. Η πορεία προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σταμάτησε στα πλέυ-οφ αφού έχασε δύο φορές με 2-1 από την Κράσνονταρ έτσι πήρε θέση ξανά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Γρανάδα τερμάτησε στην 7η θέση στο Ισπανικό πρωτάθλημα πέρσι εξασφαλίζοντας θέση στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μπήκε στη διοργάνωση από τον 2ο προκριματικό γύρο κερίζοντας την Αλβανική Τέουτα Ντούρες με 4-0 εκτός έδρας. Στον 3ο πρόκριματικό νίκησε στην Ισπανία τη Λοκομοτίβ Τυφλίδας με 2-0 και χθες βράδυ επικράτησε εκτός έδρας της Σουηδικής Μάλμε με 3-1.

H Αϊντχόβεν ήταν 4η όταν διεκόπη το Ολλανδικό πρωτάθλημα και εξασφάλισε Ευρωπαϊκή συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Μπήκε στη διοργάνωση στον 3ο προκριματικό κερδίζοντας έυκολα με 5-1 την Μούρα Σλοβενίας εκτός έδρας. Στα πλέι οφ ταξίδεψε στη Νορβηγία για να παίξει με την Ρόζενμποργκ την οποία νίκησε χθες βράδυ με 2-0.