Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο πλήρης κόντρα στη Βίσλα

Πιο πλήρης κόντρα στη Βίσλα

1040016_669398426408217_93307991_o


Το δεύτερο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους δίνει σήμερα στις 18:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ, που αντιμετωπίζει την Βίσλα Κρακοβίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Remes στην Οπαλένιτσα και ως γνωστόν θα μεταδοθεί απευθείας από την Prime Tel. Το Omonoianews.com θα είναι όπως κάθε χρόνο εκεί, για να σας μεταφέρει από κοντά μικρές μικρές λεπτομέρειες και φωτορεπορτάζ.

Σε σύγκριση πάντως με το προηγούμενο φιλικό που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Λεχ Πόζναν, ο Σαβέφσκι θα έχει περισσότερες επιλογές. Από τότε στις προπονήσεις μπήκαν οι Σοάρες, Γκικιέβιτς και Εμπέμπα και είναι πολύ πιθανόν να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Πιο έτοιμοι θα είναι και οι Λεάντρο-Τέιλορ, που αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό με μια μόλις μέρα προπόνησης. Εκτός φιλικού θα μείνουν οι Πλατινί και Εφραίμ που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Όσον αφορά την αντίπαλο μας, είναι μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Πολωνίας, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα πέρσι τερμάτισε στην 8η θέση απογοητεύοντας τον κόσμο της Κρακοβίας. Ως αποτέλεσμα, κάνει φέτος αλλαγές αφού αποδέσμευσε ολόκληρη τη παλιοσειρά (Κοσόφσκι, Γιάλιενς, Ίλιεφ, Σομπολέφσκι) και άλλους 3 παίκτες, ψάχνοντας την ανανέωση του ρόστερ. Πιο γνωστοί παίκτες της ομάδας ο ακραίος Πάτρικ Μαλέτσκι και ο κεντρικός αμυντικός Οσμάν Τσάβεζ.