Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν πάρει παίκτη, δεν θα βιαστεί

Αν πάρει παίκτη, δεν θα βιαστεί

img_8649


Έχουμε γράψει αρκετές φορές πως θα νιώθαμε πιο άνετα αν η ομάδα μας αποκτούσε άλλον ένα καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, ένα παίκτη που να μπορεί να ξεκουράσει το Μάρκο Σοάρες, ή να τον αντικαταστήσει όταν ο αρχηγός του Πράσινου Ακρωτηρίου είναι τιμωρημένος. Άλλοι φίλοι της ομάδας, συζητούν πως θα ήθελαν φορ, απόψεις είναι αυτές όλες σεβαστές.

Αυτό που μοιάζει βέβαιο πάντως, είναι πως αν ο Σαβέφσκι αποφασίσει να πάρει ξένο ποδοσφαιριστή για οποιαδήποτε θέση. Ο κόουτς πήρε τους παίκτες που ήθελε άμεσα και πλέον αξιολογεί το ρόστερ του. Γνωρίζει πως έχει μόνο μια διαθέσιμη θέση ξένου, για αυτό αν είναι να πάρει άλλον ένα, θέλει να είναι σίγουρος.

Τι εννοούμε. Επαναλαμβάνουμε για μέσο, ίσως ο κόουτς όμως να σκέφτεται πως μπορεί στη θέση να βοηθήσει και ο Ρενάτο Μαργκάσα (ειδικά από τη στιγμή που για αριστερά έχει και τους Σκάρα-Χριστόφορο) και ο Χάρης Κυριάκου. Όσον αφορά τον επιθετικό, μοναδικός “target man” είναι ο Γκικίεβιτς, ο κόουτς όμως θεωρεί πως παίζουν εκεί και οι Σκέμπρι, Τέιλορ. Σιγά σιγά, ο προπονητής θα γνωρίζει καλύτερα αν θέλει κάτι και που.

Τα πιο πάνω βέβαια, ισχύουν για τους ξένους. Αν ο Σαβέφσκι εντοπίσει κάποιο Κύπριο που μπορούν να τον βοηθήσει, δεν υπάρχει περιορισμός στις θέσεις.