Home TOP NEWS Μόνο ο ΠΑΟΚ στο μυαλό όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μόνο ο ΠΑΟΚ στο μυαλό όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ!


Το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας από το απόγευμα της Κυριακής αποτελεί παρελθόν για τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίοι πλέον σκέφτονται μόνο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Οι “πράσινοι” την Πέμπτη θα κάνουν ποδαρικό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορικό για την ομάδα μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον ΠΑΟΚ έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, παιχνίδι στο οποίο δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Εθνικό Άχνας.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως το δήλωσαν αρκετές φορές τον προηγούμενο καιρό, ότι προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα και όχι η Ευρώπη, ωστόσο όλοι στο “πράσινο” στρατόπεδο θα πάνε στην Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα των ομίλων για να παλέψουν το παιχνίδι κι αν έρθει κάποιο θετικό αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο.

Εννοείται ότι όλοι γνωρίζουν ότι στους ομίλους η ομάδα μας θα βρει μπροστά της αντιπάλους που έχουν εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, όμως οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια κι όπου μας βγάλει, ενώ θα είναι μια ευκαιρία να πάρουμε εμπειρίες και να “χτίσουμε” πάνω σε αυτές σε μελλοντική συμμετοχή ξανά σε ομίλους.