Home SPORTS NEWS «Μπαμ» με Γιούρκα, τέλος από τον Παναθηναϊκό!

«Μπαμ» με Γιούρκα, τέλος από τον Παναθηναϊκό!


Τίτλοι τέλους μπήκαν σήμερα στη συνεργασία του Γιούρκα Σεϊταρίδη με τον Παναθηναϊκό! Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού την περσινή περίοδο συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, συζήτησε για την ανανέωση συμβολαίου του και τελικώς προέκυψε σοβαρή διαφωνία που οδήγησε τις δύο πλευρές σε διαζύγιο.

Ο Σεϊταρίδης είχε άλλες σκέψεις για το –ίσως- τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Ήθελε χρήματα τα οποία ο Παναθηναϊκός του 2013 δεν μπορούσε να του δώσει ή τέλος πάντων δεν αξιολογούσε τον Σεϊταρίδη ως παίκτη που θα έπρεπε να πάρει τόσα χρήματα. Από την άλλη οι Πράσινοι του πρότειναν γερή μείωση στις αποδοχές του συγκριτικά με τα 200.000 ευρώ που λάμβανε έως φέτος. Υπήρχε χαώδης διαφορά που στάθηκε αδύνατο να γεφυρωθεί.

Φυσικά μετά από αυτή την αρνητική τροπή του θέματος (ειδική με τη σιγουριά που «έβγαζε» ο Παναθηναϊκός) ο Σεϊταρίδης δεν ταξιδεύει αύριο με την αποστολή του Τριφυλλιού ενώ σήμερα έκανε την τελευταία του προπόνηση ως παίκτης των Πρασίνων. Ο Σεϊταρίδης έχει στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Από εκεί που πέρυσι είχε τρεις επιλογές στο δεξιό άκρο της άμυνας (Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Μαρίνο), πλέον μένει με τον Σπυρόπουλο και τον νεαρό Μαρινάκη. Είναι πλέον δεδομένο ότι οι Πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση και δεξιού μπακ!

Διαβάστε ακόμα: «Δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για Σεϊταρίδη»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr