Home TOP NEWS Τόουν Χέρμπραντς: «Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις σε τέτοια θέματα, είναι ύποπτο αυτό...

Τόουν Χέρμπραντς: «Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις σε τέτοια θέματα, είναι ύποπτο αυτό που συμβαίνει εδώ»


Δεν είδαν με καλό μάτι στην PSV Αιντχόφεν αυτό που έγινε κατά την διάρκεια της χθεσινή ημέρας με τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολλανδικού συλλόγου, Έραν Ζάχαβι και Τζόρνταν Τέζε, που δεν τους επιτράπηκε από τις Κυπριακές Αρχές να ταξιδέψουν στην Κύπρο κι αν γινόταν αυτό θα έμπαινε όλη η ομάδα της PSV σε καραντίνα.

Ο Διευθυντής της PSV,  Τόουν Χέρμπραντς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Telegraaf αρχικά δήλωσε ότι «Είναι ύποπτο αυτό που συμβαίνει εδώ» και συνέχισε λέγοντας, «Επρόκειτο να πετάξουμε στις δέκα και στις δέκα παρά δέκα λάβαμε το τηλεφώνημα από την Κύπρο. Αμέσως επικοινωνήσαμε με την UEFA. Συμφώνησαν μαζί μας σε όλα τα σημεία, σε τελική ανάλυση πάντα και παντού ενεργούμε βάσει των κατευθυντήριων γραμμών. Μας ειπώθηκε όμως επίσης ότι αν πάρουμε το ρίσκο έναντι των κυπριακών αρχών, τότε όντως θα μπαίναμε σε καραντίνα, καθώς υπάρχει κανονιστικό έλλειμμα».

Οι Ζάχαβι και Τέζε κατέβηκαν από το αεροπλάνο, ωστόσο ο Διευθυντής της PSV,  Τόουν Χέρμπραντς υπογράμμισε ότι ο σύλλογος θα κάνει τα πάντα, προκειμένου και οι δύο να ταξιδέψουν στην Κύπρο, πιθανώς με ιδιωτικό αεροπλάνο. «Αν αξίζει τον κόπο; Σίγουρα θα το κάνουμε, αν μπορέσουμε να το κανονίσουμε σε λογικό πλαίσιο», υποστήριξε ο Χέρμπραντς.

«Μιλάμε για ευ αγωνίζεσθαι, συμμόρφωση με όλους τους κανόνες που έχουν τεθεί, αλλά εδώ προσκρούουμε πάνω στις τοπικές αρχές. Αν μας είχαν καλέσει δέκα λεπτά αργότερα, θα ήμασταν ήδη στον αέρα με κατεύθυνση την Κύπρο. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις σε τέτοια θέματα. Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση».