Home SPORTS NEWS Μυστική συνάντηση Τιάγκο Σίλβα – Μπαρτσελόνα!

Μυστική συνάντηση Τιάγκο Σίλβα – Μπαρτσελόνα!


Μυστική συνάντηση με τον Τιάγκο Σίλβα είχε ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανγεΐ, σύμφωνα με την Sport! Παρόντες σ’αυτή ήταν ο ίδιος ο παίκτης, ο μάνατζέρ του Πάουλο Τονιέτο και ο Αντρέ Κούρι, μάνατζερ που λειτουργεί για την Μπάρσα.

Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο όπου κατέλυε η αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας, μετά το τέλος του τελικού του confederations cup. Για να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα σε συζητήσεις με την Παρί θέλει να εξασφαλίσει ότι ο παίκτης από την πλευρά του θα κάνει τα πάντα για να ντυθεί στα «μπλαουγκράνα». Ένα από αυτά που πρέπει να κάνει είναι να ρίξει και το κασέ του από τα 8 εκατ. ευρώ και να πέσει στο τρίτο μισθολογικό επίπεδο της Μπάρσα. Ο Σανγεΐ ζήτησε από τον Τιάγκο Σίλβα να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε η Παρί να πειστεί να τον παραχωρήσει.

Μία παράμετρος που θέτει η εφημερίδα είναι το επόμενο Μουντιάλ, στο οποίο ο Τιάγκο Σίλβα θέλει να φτάσει σε τέλεια κατάσταση. Στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο να κρατήσει δυνάμεις από ό,τι στο ισπανικό.

Πάντως αν και από την Μπάρσα δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο Τιάγκο Σίλβα επιβεβαίωσε το καταλανικό ενδιαφέρον, λέγοντας πως μετά τα παιχνίδια Μπάρσα-Παρί ο Τίτο του είπε να έρθει στην Μπαρτσελόνα… Σύμφωνα, δε, με την Sport, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» παρακολουθεί εδώ και 4 χρόνια τον αρχηγό της «σελεσάο», πριν ακόμη πάει στην Μίλαν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr