Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: “Χρειάζεται να βρούμε την ισορροπία και την ποιότητα να κερδίζουμε...

Χένινγκ Μπεργκ: “Χρειάζεται να βρούμε την ισορροπία και την ποιότητα να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια”


Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σχολίασε την πρώτη ήττα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις:

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Ποιο είναι το σχόλιο σου για το παιχνίδι; «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν είχαμε την ποιότητα που χρειάζεται για να κερδίσουμε τον αγώνα στον Κυπριακό πρωτάθλημα. Όταν είναι 0-0 οτιδήποτε μπορεί να γίνει και αυτοί σκόραραν ένα ωραίο γκολ. Ήταν απογοητευτικό για εμάς σίγουρα. Όπως έχω πει θέλω να κερδίζουμε σε ότι παιχνίδι αγωνιζόμαστε. Η ομάδα που είχαμε σήμερα ήταν καλή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά όταν παίζεις Πέμπτη – Κυριακή δεν είναι μεγάλη έκπληξη όταν δεν κερδίζει κάποιο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε τον αγώνα,  παίξαμε με μερικούς παίκτες που αγωνίστηκαν την Πέμπτη επίσης, όμως δεν ήμασταν καλοί».

Είναι το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά που δεν μπορούμε να κερδίσουμε και οι άλλες ομάδες παίρνουν βαθμούς. Αυτό είναι κάτι που σε ανησυχεί; «Δεν θέλουμε να χάνουμε πολλούς βαθμούς σε αυτό το στάδιο γιατί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα.  Σε αυτό το στάδιο αν χάνει αρκετούς βαθμούς θα είναι πιο δύσκολο. Την ίδια ώρα ξέρουμε ότι έχουμε πολλά να μάθουμε ως σύνολο, ως σύλλογος και ως ομάδα για να μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι στο πρωτάθλημα και ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.  Είναι η πρώτη χρονιά μετά από πολλά χρόνια που το κάνει αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ και σίγουρα είναι κάτι που χρειάζεται να συνηθίσουμε να πάρουμε τις εμπειρίες και να βρούμε λύσεις. Θεωρώ πως δεν είναι μεγάλη έκπληξη που δεν κερδίζουμε κάθε ματς στο πρωτάθλημα σε αυτό το στάδιο, αλλά προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα σίγουρα και δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις νίκες που μπορέσαμε να κάνουμε νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Τώρα εδώ και δύο παιχνίδι δεν κερδίζουμε και σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Χρειάζεται να βρούμε την ισορροπία και την ποιότητα να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Το έχω ξαναπεί όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα πέρσι ή τερματίσαμε πρώτοι,  δεν κερδίσαμε πολλούς αγώνες με 5-0, ήταν κλειστά παιχνίδια. Τα κερδίσαμε για λίγο μικρή διαφορά τερμάτων τα πιο πολλά από αυτά, όμως παίζαμε μόνο ένα παιχνίδι κάθε βδομάδα.  Το να περιμένει από εμάς να τα πάμε καλά στην Ευρώπη και αν κερδίζουμε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα την ίδια ώρα είναι δύσκολο και είναι εμάς μια διαδικασία εκμάθησης. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι βελτιωνόμαστε και όταν παίζουμε στο πρωτάθλημα να έχουμε περισσότερη ποιότητα συνολικά από ότι είχαμε με τον Ολυμπιακό»