Home TOP NEWS Αυτοί που “χτυπούν” την πόρτα της ενδεκάδας και… τα ερωτηματικά!

Αυτοί που “χτυπούν” την πόρτα της ενδεκάδας και… τα ερωτηματικά!


Τον τελευταίο μήνα ο Χένινγκ Μπεργκ μοίρασε το “καρπούζι” στα δύο, όσο αφορά τις επιλογές που έκανε στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα και στην  Ευρώπη.

Ο Νορβηγός κόουτς έχοντας κατά νου τα συνεχόμενα παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις προχωρούσε σε εκτεταμένο rotation, σκεπτόμενος φυσικά την υγεία των ποδοσφαιριστών του αλλά και την κούραση που θα είχαν κάποιοι από τα πολλά αγωνιστικά λεπτά που πρόσθεταν στα πόδια τους.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με την Γρανάδα, έλυσε κατά κάποιο τρόπο τα χέρια του Χένινγκ Μπεργκ, καθώς του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αλλαγές και να δώσει πολύτιμες ανάσες σε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικά “γρανάζια”, όπως είναι, ο Γιόρντι Γκόμεθ, ο Μποτεάκ, ο Τζιωνής και ο Παπουλής.

Πάντως η ενδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι, όπως και τις άλλες φορές που ακολούθησε παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά την Ευρώπη κρύβει κάποια ερωτηματικά. Χωρίς να βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά, εικάζουμε ότι, ο Χένινγκ Μπεργκ θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Γρανάδα, όχι όμως στον βαθμό που το έπραιξε κόντρα στην ΕΝΠ και τον Ολυμπιακό.

Πάντως στον αγώνα της Πέμπτης, οι Κούσουλος, Σέχου και Τιάγκο είχαν μια πολύ καλή παρουσία και αμφότεροι “χτυπούν” την πόρτα της ενδεκάδας για το αυριανό παιχνίδι, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Λανγκ δίπλα από τον Λούφτνερ. Απο εκεί και πέρα ίσως δούμε αυτούς που αγωνίστηκαν λίγο στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι να αρχίζουν στο αρχικό σχήμα.