Home TOP NEWS «Κάναμε διαχείριση, μπορούσαμε για περισσότερους βαθμούς»

«Κάναμε διαχείριση, μπορούσαμε για περισσότερους βαθμούς»


H τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας λίγο πριν τον αγώνα με τη Δόξα

Αναλυτικά:

Ο Χένινγκ Μπεργκ τόνισε ότι προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα και αυτή η τοποθέτηση του προπονητή τα ξεκαθαρίζει όλα.

Για τη διαχείριση σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: Είναι ένα θέμα πολυσύνθετο. Τα παιχνίδια γίνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ για πρώτη φορά δεν είχαμε αναβολές αγώνων πρωταθλημάτων. Επίσης είναι και το ψηλό επίπεδο των παιχνιδιών στην διοργάνωση πράγμα που μας αναγκάζει να παίζουμε με μία δυνατή εντεκάδα διότι κινδυνεύουμε να χάνουμε με μεγάλα σκορ. Είναι κίνητρο επίσης και για τους παίκτες μας να παίζουν. Κάναμε μία διαχείριση που πιστεύουμε ότι ήταν ιδανική. Με Ένωση είχαμε πέναλτι μπορούσαμε να κερδίζαμε, με Ολυμπιακό είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι θετικό ότι έχουμε τους παίκτες μας έτοιμους.

Για τη διαφορά στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα: Βλέπουμε ότι χάνουν βαθμούς νόλες οι ομάδες, χάσαμε κι εμεί. Ελπίζουμε ότι σήμερα θα προςθέσουμε 3 για να πλησιάσουμε στις πρώτες θέσεις. Ο απολογισμός δεν θα είναι κακός και θα είναι μία βάση για να κτίσουμε πάνω στο υπόλοιπο της σεζόν.