Home TOP NEWS Ακίνδυνοι, προβλέψιμοι, κουραστικοί

Ακίνδυνοι, προβλέψιμοι, κουραστικοί


Λες και χάσαμε την οργάνωση μας. Λες και μπαίνουμε στο γήπεδο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Βλέπουμε την ομάδα και ξέρουμε οτι θα πάει μέχρι την μεγάλη περιοχή και μετά θα χάσει την μπάλα. Δεν γίνεται να ξέχασαν να παίζουν μπάλα ξαφνικά. Διότι αυτό δείχνει η ομάδα, είναι λες και ξέχασαν να παίζουν το ποδόσφαιρο που αποδεδειγμένα μπορούν να βγάλουν. Τι φταίει;

Κούραση. Οι παίκτες φαίνονται εξαντλημένοι, παρά το rotation. Φαίνεται πως η ομάδα δεν τραβά. Έχουμε πρόβλημα και στην εκρηκτικότητα αλλά και στη δημιουργία.

Το πρόβλημα βέβαια στην επίθεση είναι πολύ έντονο. Όταν ο Ντούρις χάνει γκολ από τα 2 μέτρα, τι άλλο να πεις πλέον. Χρειάζεται αφύπνιση άμεσα. Τα περιθώρια οχι απλά στενεύουν αλλά πλέον κινδυνεύουμε να απομακρυνθούμε από τους στόχους μας όταν βρισκόμαστε στην 5η θέση την 10η αγωνιστική.

Χρήσιμη η διακοπή που θα δώσει ανάσες στην ομάδα μας μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταυτόχρονα θα δώσει χρόνο στο προπονητικό τιμ να καταστρώσει νέα πλάνα με τα καινούργια δεδομένα. Η ομάδα ξέρουμε πως μπορεί. Μένει να το αποδείξει στο γρασίδι και ο κόσμος παραμένει δίπλα της, χωρις να ξεχνά όσα πέτυχε ήδη φέτος.