Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είμαστε απογοητευμένοι… πρέπει να σκοράρουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Μπεργκ: «Είμαστε απογοητευμένοι… πρέπει να σκοράρουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα»


Είπε ο Χένινγκ Μπεργκ στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα…

Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε πλήρως, κάναμε καλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε καλά, είχαμε καλές ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε.  Χάσαμε μετά λίγο το ρυθμό μας και τις συνεργασίες μας και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι που έπρεπε να κάνουμε. Ειδικά μετά που η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες. Ήταν ένα απογοητευτικό τέλος στο παιχνίδι. Πρέπει να αρχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να σκοράρουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.  

Για Μαυρία: Έμεινε έξω επειδή επιλέξαμε τους κατάλληλους. Είχαμε το Τόμας στον πάγκο διότι έπαιξε 90 λεπτά με Γρανάδα. Ο Σέχου έκανε καλό παιχνίδι και είναι καλό να τον βλέπουμε σε καλή κατάσταση να ανεβαίνει. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα και προτιμήσαμε να έχουμε στον πάγκο παίκτες σε άλλες θέσεις.

Για την αδυναμία στο σκοράρισμα και αν θα έρθει επιθετικός: Είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές. Μας προβληηματίζει σίγουρα το ότι δεν σκοράρουμε. Πρέπει να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ. Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη ή μία θέση είναι πρόβλημα της ομάδας και πρέπει να το βελτιώσουμε.

Αν η ανάπτυξη είναι προβολέψιμη: Ήταν διαφορετικό παιχνίδι με το Παραλίμνι. Σήμερα είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, είχαμε φάσεις μέσα στην περιοχή. Και με τον Ολυμπιακό είχαμε ευκαιρίες όμως δεν τα καταφέραμε.