Home TOP NEWS Λίγο το Rotation, λίγο η Ευρώπη, λίγο η ενίσχυση του καλοκαιριού!

Λίγο το Rotation, λίγο η Ευρώπη, λίγο η ενίσχυση του καλοκαιριού!


Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, δεν βρήκε το εύκολο γκολ (της λείπει την φετινή σεζόν) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να απολέσει 7 ολόκληρους βαθμούς κόντρα σε ομάδες που υπό κανονικές συνθήκες αν ήταν στα καλά της θα μπορούσε να κάνει το 3 στα 3.

Είναι γεγονός ότι η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τρία τελευταία παιχνίδια προβληματίζει ιδιαίτερα (γράψαμε και χθες βράδυ την άποψη μας) και θα πρέπει το προπονητικό τιμ, τώρα που θα έχουμε την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων να αλλάξει πολλά πράγματα, ώστε με την επανέναρξη να δούμε ένα αλλαγμένο και σίγουρα πολύ καλύτερο πρόσωπο από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με ΕΝΠ και Ολυμπιακό έγινε επίκληση στις πολλές αλλαγές, 11 και 7 αντίστοιχα, αυτό όμως δεν ίσχυσε με την Δόξα.

Συμπερασματικά, αυτό φάνηκε και στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Δόξα, το Rotation που έγινε από τον Μπεργκ δεν ήταν η μοναδική αιτία που χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί και παράλληλα πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Η Ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας ήταν δεδομένο πως θα επηρέαζε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα, δεν αναμέναμε όμως ότι αυτό θα γινόταν σε τέτοιο βαθμό. Και μπορεί να λέμε πως το πρωτάθλημα μας είναι ανταγωνιστικό και πως όλες οι ομάδες, μεσαίες και μικρές, παλεύουν και διεκδικούν κέρδος από τους μεγάλους όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει γίνει θύμα τους ξανά και ξανά. Αυτό είναι σίγουρα υπερβολικό.

Το πρόβλημα που φωνάζει την δεδομένη στιγμή στους «πράσινους» είναι ο μεταγραφικός «εμβολιασμός» που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, οι επιλογές που έγιναν από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ενίσχυση ήταν σωστές σε ότι αφορά στη φιλοσοφία τους, όμως φαίνεται πως δεν έχουν ταιριάξει με το σύνολο και δεν έχουν προσφέρει τις βοήθειες που οι πλείστοι θα ανέμεναν.

Θέλοντας και μη η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να πορευτεί μέχρι τον Ιανουάριο (όσο κι αν φαντάζει αυτός μακριά) με το υπάρχων ρόστερ και μέχρι τότε να προσπαθήσει να διατηρήσει ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι «καυτή», καθώς αν θέλει έχει αξιώσεις για το φετινό τίτλο θα πρέπει να γίνουν επιλογές που θα τονώσουν αγωνιστικά την ομάδα και θα της επιτρέψουν να ανεβάσει ουσιαστικά το επίπεδο της.