Home TOP NEWS Post Game: Δεν ήταν εικόνα ομάδας που θέλει να λέει πως διεκδικεί...

Post Game: Δεν ήταν εικόνα ομάδας που θέλει να λέει πως διεκδικεί τίτλο


Ήταν πραγματικά ενοχλητικό αυτό που παρακολουθήσαμε χθες βράδυ από την ομάδα. Σε έναν αγώνα στον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ έμπαινε για να επωφεληθεί βαθμολογικά, ύστερα και από τις απώλειες των ομάδων που είναι μπροστά της, η παρουσία της κάθε άλλο παρά επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

Αν και ο αγώνας άρχισε με θετικά τα σημάδια, με ευκαιρίες και διάθεση για να βάλουμε γκολ από την αρχή, η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Οι παίκτες μας ήταν άνευροι στο γήπεδο, χωρίς φαντασία με προβλεπτό τρόπο παιχνιδιού, με μηδέν ευκαιρίες μπροστά στο αντίπαλο τέρμα και με επιθετικές προσπάθειες σε πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Σίγουρα αυτή δεν ήταν εικόνα ομάδας που θέλει να λέει πως διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η δυστοκία στο σκοράρισμα παίρνει ήδη ανησυχητικές διαστάσεις ενώ είναι πλέον εμφανές πως η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή καλοδουλεμένη ομάδα που μπορούσε να παρασύρει τα πάντα στο διάβα της.

Χθες δεν έγινε ροτέισον από τον Μπεργκ. Έβαλε στο γήπεδο μία θεωρητικά δυνατή εντεκάδα η οποία όμως δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο. Ούτε και οι αλλαγές του Νορβηγού στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησαν, η ομάδα ψαχνόταν στο γήπεδο και η Δόξα πήρε αντικειμενικά έναν πανεύκολο βαθμό στο ΓΣΠ.

Ψάχνουμε σήμερα χαμένους βαθμούς από τα παιχνίδια που έπρεπε να τα είχαμε στο τσεπάκι και πλέον μετά τη διακοπή θα πρέπει να τρέξουμε για να καλύψουμε τη μεγάλη διαφορά που έχει δημιουργηθεί από την κορυφή.