Home TOP NEWS Με χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για την ολική επαναφορά

Με χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για την ολική επαναφορά


Μετά την ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ακολούθησαν 3 πολύ σημαντικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Τα τρίποντα που πήρε η ομάδα κόντρα σε ΑΕΛ, ΑΕΚ και Εθνικό την είχαν τοποθετήσει στη 2η θέση του πίνακα, μία ανάσα από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και μπροστά της το πρόγραμμα παιχνίδιων ήταν απόλυτα βατό.

Η ομάδα του Χένιγνκ Μπεργκ είχε δημιουργήσει ευνοϊκά δεδομένα βάση και του προγράμματος που είχε μπροστά της και όλοι αναμέναμε πως ήταν θέμα χρόνου να πιάσουμε κορυφή. Βέβαια η τακτική της «υπολογιστικής» δεν βοηθάει στο ποδόσφαιρο και φάνηκε πως η θεωρία από τη πράξη απέχουν.

Τα τρία παιχνίδια με τους μικρομεσαίους στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μόλις δύο βαθμούς χωρίς μάλιστα να σκοράρει, ανέδειξαν αδυναμίες και πλέον η ομάδα θα παίζει με την πίεση καθώς είναι πλέον απαραίτητο να καταγράψει συνεχόμενες νίκες.

Τώρα είναι που θα πρέπει όλοι να δείξουν χαρακτήρα και να επιβεβαιώσουν πόσο πολύ θέλουν τον φετινό τίτλο. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με διαδοχικούς αγώνες και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα βαρύτητα θα δώσουν όλοι στην ομάδα στο πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος, μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, προέρχεται από ισοπαλία με τον πολύ καλό Ολυμπιακό στο Μακάρειο και θέλει βαθμούς.

Το λάθος πλέον απαγορεύεται και βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι είναι αναγκαίο επιστρέψουμε στις επιτυχίες.