Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρίτο φιλικό κόντρα στη Χάποελ

Τρίτο φιλικό κόντρα στη Χάποελ

sam_0114


Το τρίτο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν στις 18:00 τη Χάποελ Τελ Αβίβ (ζωντανά στην PrimeTel, live omonoianews.com) και θέλουν οπωσδήποτε να παίξουν καλύτερα από ότι στο προηγούμενο φιλικό με τη Βίσλα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει σήμερα το πρώτο της γκολ και την πρώτη νίκη. Περισσότερο από όλα όμως, σημασία έχει ο Τόνι Σαβέφσκι να δει την ομάδα του να διορθώνει τα λάθη της και να δείχνει πιο συμπαγές πρόσωπο από τα πρόσφατα φιλικά κόντρα στους μεγάλους του πολωνικού ποδοσφαίρου. Αν στην πορεία έρθει και η νίκη καλώς.

Αναμένουμε πάντως πως ο Σαβέφσκι θα αρχίσει σιγά σιγά να χρησιμοποιεί μαζί ποδοσφαιριστές που έχει στο μυαλό του ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού. Αν ήταν να κάνουμε μια πρόβλεψη για τη σημερινή εντεκάδα, αυτή θα περιελάμβανε τον Μορέιρα στον άσσο, τον Κυριάκου δεξιά, τον Σκαραμοτσίνο αριστερά, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Αλαμπί-Αντράντε, στον άξονα Σοάρες, Λέο και Ασσίς, δεξί φτερό τον Τέιλορ, αριστερό τον Σκέμπρι και σέντερ φορ τον Ούκας Γκικίεβιτς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο μας δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά αφού είναι πολλοί οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που την υποστηρίζουν. Η Χάποελ έχει ιδρυθεί το 1926 και ιδεολογικά μας ενώνουν πολλά. Την περσινή χρονιά τερμάτισε στην τρίτη θέση, ενώ μεγάλα αστέρια της είναι οι Γκιλ Βερμούθ, Ομέρ Νταμάρι και Τότο Ταμούζ. Στη Χάποελ είναι και 3 γνώριμοι μας, ο Ραν Μπεν Σιμόν πρώην προπονητής της ΑΕΚ και οι δυο κεντρικοί αμυντικοί που ήταν πέρσι στην Ανόρθωση, Κόλιν και Ίλιτς.